avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara am lucrat in Franța 10 luni in domeniul ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara am lucrat in Franța 10 luni in domeniul alimentar ...

Buna seara am lucrat in franta 10 luni in domeniul alimentar al carnii abator cum pot sami recuperez taxele avînd salar brut 2800 de euro si luam 1600 net.

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxelor platite catre statul francez Ozgean Ismail Ozgean Ismail Buna ziua. Am muncit o perioada de 3 ani pe vasele de croaziera pe Sena cu contract francez (contract pe perioada determinata 9 luni). Lunar se opreau circa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am lucrat in franța având contract indeterminat ... me_fiu@yahoo.com me_fiu@yahoo.com Buna ziua , am lucrat in Franța având contract indeterminat de pe data de 09 /09/2019 pana pe data de 23 /10/2020 am avut salar brut 1700 iar net 1500 la ... (vezi toată discuția)
Calculare salariu ! Valy956 Valy956 Buna seara , Sunt putin nedumerit si intreb la orele astea suplimentare se plateste impozit ~130 dat fiind faptul ca pana acum luam undeva la 1130 fara ... (vezi toată discuția)