avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, doresc sa imi deschid o firma de costume ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, doresc sa imi deschid o firma de costume medicale ...

Buna ziua,
doresc sa imi deschid o firma de costume medicale si sigla conține ca element secundar o cruce roșie mica. Am inteles ca nu am voie sa folosesc crucea roșie deloc, aceasta fiind patentată de multe sute de ani…
Trebuie sa o schimb? Cei de la OSIM nu stiu sa imi răspundă la intrebare…
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:20, 2 Ianuarie 2022
OSIM-ul stie, dar nu are voie sa fie consultant.
sigur nu va poate spunde nimeni inainte de un eventual proces incheiat cu o sentinta definitiva pe fond.
prudent e sa nu folositi crucea rosie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca la osim szaszati szaszati Salut tuturor! Va adresez cu o probelma destul disperata, macar din punctul meu de vedere. Povestea incepe in 2009, luna septembrie. Atunci am infiintat un ... (vezi toată discuția)
Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)