avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Relatie comercială intre doua firme cu acelasi ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Relatie comercială intre doua firme cu acelasi asociat?

Va adresez urmatoarea intrebare :

Este legal ca o persoană sa dețină o societate in Romania si alta in alta tara de exemplu in UK sau Cipru ( este vorba despre LTD nu offshore) si intre cele doua sa existe o relatie comercială ?
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MariusValentin , utilizator 09:25, 31 Decembrie 2021
Atat timp cat legea nu interzice, este posibila o astfel de relatie.

Am inteles ca necesita un studiu al prețurilor de transfer, deoarece cele doua societăți se considera a fi afinități . Asa este ?



Cornel Vasile a scris:

Atat timp cat legea nu interzice, este posibila o astfel de relatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate economica firma offshore ContSters156394 ContSters156394 Buna seara. As propune un subiect de discutie potrivit situatiei tulbure din mediul fiscal romanesc in aceasta perioada: firmele offshore si evazionarea legala ... (vezi toată discuția)
Companii din eu in romania indru indru Buna seara , momentan sunt administratorul unei companii din Marea Britanie , un Ltd mai exact.As vrea sa stiu daca firma imi va fi recunoscuta in Romania? In ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)