avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,ce as putea face cu un bar care folosește ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,ce as putea face cu un bar care folosește terasa ...

Bună seara,ce as putea face cu un bar care folosește terasa pe post de discoteca cu muzica la maxim....eu fiind peste drum...!! Politia nu face nimic, deși am sunat, mă cheamă pe mine să dau declarații....
Cel mai recent răspuns: DAMIAN14 , utilizator 16:02, 21 Martie 2022
Buna seara,
1.Daca in satul dvs nu sunteti decat dvs si barul, si daca mai sunt si altii deranjati, luati legatura cu ei (cu cei deranjati) si faceti o plangere colectiva.
2. Faceti reclamatia in scris, la care atasati probe, niste inregistrari ceva.
3. Daca prima plangere o faceti in satul dvs, cea de-a doua o faceti la inspectoratul judetean.
4. Angajati un avocat care sa nu fie din satul respectiv, daca se poate indicat sa fie din alt judet.
5. Reclamatie si la primarie. Toate reclamatiile in scris. Daca sunteti chemat pentru declaratii, mergeti si dati declaratii.
6. Daca cele de mai sus nu au efect, atunci, actiune in instanta, cu obiect anulare/modificare autorizatie de functionare.
Bună ziua! Am făcut reclamatie, polițistul care se ocupa v-a lua legătura și cu vecinii,doar ca eu sunt cea mai mult afectată..Mi-a mai spus că nu poate să le facă nimic ptr că au autorizație sonometrica,adică cum? "Are voie să dea muzica la maxim cât vor ei ptr că au voie și nu le poate face nimeni nimic" chiar asa s au exprimat! Cum e legal asa ceva,ce valoare trebuie să aibă decibeli pe o terasă,având în vedere că sunt doar blocuri împrejur!? Cum au voie să dea muzica la maxim pe terasă chiar și după ora 22.00, doar că au ei acea autorităție și susține că sunt în limita legală, deși nu e așa deloc! Am sunat noaptea și la politie, ei vin... ...volumul muzicii se reduce și tot ei constată că e normal și legal să trâmbițe muzica până la 2 noaptea ,doar ca au ei acea autorizație!
Am făcut scris și la DSP și mi au spus că au făcut verificări și cam atât....Muzica sună incontinuare!!
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii si ordinii publice flor1n001 flor1n001 buna ziua.am si eu o mica problema cu un local din localitatea in care locuiesc.exista o terasa iar de curand de cand a venit caldura au inceput sa dea drumu ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)