avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Mama mea este citata in calitate de parat la un proces ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. ...

Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. Pe 30,12,2021 a devenit contact direct covid 19, A anuntat DSP, nu si med de familie (inca, din pricina de zile libere sarbatori).
DSP emite decizia de carantinare dupa cateva sapt. (la mine au fost 6 de la anunt).
1, Ce poate face in aceste conditii, caci nu se poate prezenta la jud.?
2, Este nevoie sa depuna la posta o instiintare (nu are mail, si nu se descurca cu tehnologia).
3, Pot sa redactez eu o cerere de amanare a procesului in numele ei (care sa o semneze ea) si sa o trimit pe mail la judecatorie ?
4, exista un model tip sau pot sa o compun in varianta simpla?
5, Este valabila chiar daca nu are decizia de carantinare inca? Termenul este pe 11,01,2022 si nu cred sa iasa decizia pana atunci, prin care sa dovedeasca calitatea de contact direct covid 19,

Va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 20:21, 2 Ianuarie 2022
Pt a se amana trebuie sa depuna acte medicale,puteti face dvs cererea si sa o trimiteti,nu este obligata sa se prezinte la nici un termen prezenta este optionala.Important era sa isi fi angajat avocat,sa fi facut intampinare etc..
Si sa-i dea acestui avocat sarac 1-2 mii de lei.
Trimite prin posta o cerere de amanare la care ataseaza o adeverinta de la medicul de familie.
Se poate trimite si prin email sau fax.
Nu conteaza cine redacteaza cererea, ea sa fie semnata de titular.
Intampunarea e depusa. O sa ia o adeverinta de la med de familie, insa nu se poate deplasa intrucat este carantinata.
Deci, termenul de judecata este anterior iesirii din carantina. Doar ca med. de fam. sa trimita pe mail adeverinta si sa creada ca e carantinata. Fara document justificativ de carantinare, jud. nu ia in calcul, presupun.

Orice opinie e binevenita.
Multumesc!
Inca este timp sa depuna cererea prin posta cu adeverinta de la medic cu confirmare de primire. Dar poti sa mergi si tu sa depui cererea de amanare. Faci cererea in dublu exemplar, iar pe un exemplar sa semneze de primire la registratura si sa ti-l inapoieze.
Cererea trebuie facuta, deorece fara mama ta nu se poate dezbate.

Alte discuții în legătură

Concediu medical covid TncAndrei TncAndrei Buna ziua, Mama a avut Covid și a primit o decizie de izolare de la DSP pentru 7 zile. Între timp alți membri ai familiei au fost testați pozitiv. Mama ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc ... Allexander97 Allexander97 Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc rezolvare. Mama mea a fost confirmata in 18.10.3 2020 pozitiv cu COVID-19, a primit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei ... Miha78bv Miha78bv Buna ziua, M-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei de carantinare. Am facut test in 18 ian si a fost pozitiv. Nu reusesc sa iau legatura cu ... (vezi toată discuția)