avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Autorizare ITM firma cu activitate resurse umane si ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Autorizare ITM firma cu activitate resurse umane si salarizare

O firma cu activitate resurse umane si salarizare trebuie sa declare la ITM ca se ocupa de o anumita societate? Va rog sa-mi spuneti ce obligatii are firma din punctul de vedere al relatiei cu ITM. Codul Caen specific (7830) trebuie sa fie principal sau poate sa se regaseasca in cele secundare? Mentionez ca persoana care se va ocupa in firma de activitatea de resurse umane are toate calificarile necesare.(expert legislatia muncii, inspector resurse umane, inspector salarizare, master in managementul resurselor umane). Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Ianuarie 2022
roxana69, utilizator

Alte discuții în legătură

Revisal ADI290 ADI290 Un expert contabil,PFA,care a obtinut certificat de inspector resurse umane,avand un contract de prestari servicii de contabilitate cu o societate,pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Activitati secundare codului caen 6920 madalinap80 madalinap80 Buna ziua. Ce coduri caen secundare sunt necesare pentru activitatea principala caen 6920 (Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in ... (vezi toată discuția)
Cod caen - activitate resurse umane Popa Adrian Popa Adrian Stimati colegi pentru un pfa avand ca activitate resurse umane si relatii de munca ca cod caen ar fi bun? (vezi toată discuția)