avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fara angajati. Este obligatorie autorizatia de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fara angajati. Este obligatorie autorizatia de functionare de la primarie?

Buna seara,
Doresc sa infiintez un SRL cu obiect principal de activitate creare site-uri web, fara angajati.
Este necesara autorizatia de functionare de la primarie in acest caz?
In calitate de administrator, pot lucra fara contract de munca?
Cel mai recent răspuns: mariusstoican , utilizator 00:21, 2 Ianuarie 2022
Bună ziua!

Nu aveți nevoie de autorizație de la primărie și puteți desfășura activitatea societăți doar din calitatea de administrator, evident veniturile le încasați în calitatea de unic asociat/asociat.
CândeaLawOffice a scris:

Bună ziua!

Nu aveți nevoie de autorizație de la primărie și puteți desfășura activitatea societăți doar din calitatea de administrator, evident veniturile le încasați în calitatea de unic asociat/asociat.

Va multumesc pentru raspuns. Cum justific veniturile in situatia in care nu am nici angajati si nici orar de functionare? Pot avea probleme legale?
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2022
mariusstoican, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma sau pfa administrare imobile Ionel Manolache Ionel Manolache 1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari. Daca raspunsul este da, care ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru obtinerea autorizatiilor de functionare a unui srl hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Am inteles ca as avea nevoie de urmatoarele autorizatii. 1.autorizatiei de functionare de la primarie (acord exercitii ... (vezi toată discuția)
Srl asociat unic iopo iopo Buna seara, am in plan infiintarea unui srl cu asociat unic caen 6203. Voi inchiria servere web din America, UK si Romania, si le voi revinde sub pachete de ... (vezi toată discuția)