avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt consumator captiv? Buna ziua, De curand am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt consumator captiv? Buna ziua, De curand am devenit proprietar ...

Sunt consumator captiv?
Buna ziua,
De curand am devenit proprietar al unui apartament intr-un bloc nou, in care infrastructura de internet si TV a fost realizata de catre [T] in baza unui acord cu dezvoltatorul. La semnarea contractului am primit o clauza in care "ma oblig sa iau la cunostinta" aceasta situatie si mi se ofera libertatea de a opta pentru orice alt furnizor dar numai daca acel furnizor va utiliza infrastructura existenta.
De aici a urmat un ping-pong intre mine, [T] si [D](dorinta mea fiind sa ma abonez la [D]). [T] declara ca permite accesul [D], dar in baza unui acord de partajare, insa [D] nu pare foarte interesat de un asemenea acord deoarece nu este rentabil.
Sunt eu captiv in acest caz la [T]? deoarece nu reusesc sa ma abonez la alta retea..
Da-ti-mi va rog frumos un sfat.
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2022
camelia_g, utilizator
Cel mai recent răspuns: camelia_g , utilizator 17:14, 3 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
ma intereseaza atat televiziune cat si internet. nu avem dreptul sa punem antene pe fatada blocului, conform regulamentului intern. Si [D] ofera 10 Gbps prin fibra optica. Deci doar fibra optica ma intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc prea mult pentru oferte nedorite. diana122 diana122 Am tot amanat sa fac publica nedumerirea mea dar a sosit momentul. Este vorba despre pachetele oferite de operatorii de televiziune prin cablu din Romania. ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperisul blocului andreiSRR andreiSRR Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)