gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 adinamiia	                   

buna ziua 
vreau  sa ma inscriu  la o  facultate si am o  intrebare
eu  oficial sunt divortata desi  locuiesc impreuna cu  sotul si  suntem impreuna 
inca ... (vezi toată discuția)
	                    adinamiia	                   

buna ziua 
vreau  sa ma inscriu  la o  facultate si am o  intrebare
eu  oficial sunt divortata desi  locuiesc impreuna cu  sotul si  suntem impreuna 
inca ... (vezi toată discuția)

flori2	                   

Fosta sotie a sotului meu nu a revenit la numele avut anterior casatoriei dupa pronuntarea divortului chiar daca acest lucru este mentionat in hotarirea ... (vezi toată discuția)
	                    flori2	                   

Fosta sotie a sotului meu nu a revenit la numele avut anterior casatoriei dupa pronuntarea divortului chiar daca acest lucru este mentionat in hotarirea ... (vezi toată discuția)

dumitrumarius	                   

Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
	                    dumitrumarius	                   

Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)