avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Autorizatie activitate ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Autorizatie activitate ONG

Autorizatie - activitate ONG

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatia, cum se procedeaza si in ce consta autorizarea unei activitati al ONG? Avem proiecte UE castigate in decurs pe tema de siguranța rutieră, micromobility. Avem experienta, simulatoare cu software proprii si materiale educative licentiate si as vreau sa infiintez un centru de educatie siguranța rutieră pentru elevi (pentru posibila colaborare cu autoritatile locale) pe acest domeniu. Intrebarea mea este cum pot sa autorizez asociatia mea pe tema siguranța rutieră sa am dreptul de a educa copii si studenti, avand vedere ca exista fonduri nationale pentru a tine ore de siguranța rutieră in scoli si in orasul meu inca nu exista astfel de organizatie sau activitate.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. An nou fericit!
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2022
ONG Kuno, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:58, 3 Ianuarie 2022
Este posibil ca activitatea dvs să necesite o acreditare de furnizor de servicii sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internship firma it Amalgam Amalgam Buna ziua, In ce conditii se poate se pot accepta interni intr-o firma mica de IT? Am primit solicitari in acest sens si as vrea sa stiu ce formalitati ... (vezi toată discuția)
Cursuri postuniversitare de conversie profesionala pentru cadrele didactice gabicu gabicu Sunt inginer, lucrez in invatamant si, deoarece ma confrunt anual cu perspectiva intrarii in restrangere de activitate, doresc sa obtin o noua specializare. ... (vezi toată discuția)
Ong care doreste sa organizeze o excursie Thechange Thechange Buna ziua, Suntem un ONG care doreste sa organizeze o excursie de 1 zi pentru beneficiarii nostri permanenti - elevi de gimnaziu si liceu de la diverse ... (vezi toată discuția)