In ian . am fost chemata de sef care mi-a spus ca imi dau demisia ,incheiem CIM prin acordul partilor sau imi desface contractul pentru incopetenta.Am raspus ca nu imi dau demisia si nici prin acordul partilor nu plec iar de atunci nu mi-au mai spus ce-au hotarat, nu mai imi dau de munca si practic ma duc de geaba la serviciu.Mentionez ca luccrez ca proiectant imbracaminte iar aceasta situatie ma macina psihic enorm,deoarece acum si colegi ma privesc cu rautate parca as fi un paria.Lucrez la aceasta firma de 3 ani .Nu am primit preaviz sau alta hartie oficiala de la .soc.Am mai fost chemata in noiem.2009 atuci seful mia spus ca in ianuarie se va termina dar nu mia dat alte detalii.Am scris la soc o srisoare recomandata(pt. a avea nr.)in care le-am explicat si in scris de ce refuz sa-mi dau demisia, specificand ca pot sa ma dea afara pt. incompetenta ,am o situatie materiala stanjenitoare ,sotul este somer si avem si doi copiii minori. Ce pot face? imi este frica ca nu rezist psihic si voi ceda presiuni exercitate de soc(nedandumi de munca) si atitudini colegilor.si voi semna cum vor ei.
Efectele acordului cu privire la încetarea contractului de muncă se vor produce la data realizării lui sau la data stabilită de părţi.
Nu se acorda preaviz in cazul incetarii c.i.m. cu art.55 lit.b C.mun.
Ajutor,ajutati-ma
nykolla
am si eu mare probema,ce se poate intampla daca sefa mea nu vrea sa imi accepte demisia?pt ca miam depus demisia unde anume lucram si nu vrea sa mi-o accepte ... (vezi toată discuția)