mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator

mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator	    

c_xxx28 
	    	Utilizator

c_xxx28 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 julien_slbz	                   

Are cineva noile modificari ale Legii 215 din 2001...?
Vin alegerile si ar trebui sa fim la curent...
Poate le publicati...Multumesc (vezi toată discuția)
	                    julien_slbz	                   

Are cineva noile modificari ale Legii 215 din 2001...?
Vin alegerile si ar trebui sa fim la curent...
Poate le publicati...Multumesc (vezi toată discuția)

matressimona	                   

vreau sa organizez un referendum pentru demiterea primarului nostru care comite tot felul de infractiuni,va rog sa imi spuna si mie cineva cate semnaturi ... (vezi toată discuția)
	                    matressimona	                   

vreau sa organizez un referendum pentru demiterea primarului nostru care comite tot felul de infractiuni,va rog sa imi spuna si mie cineva cate semnaturi ... (vezi toată discuția)

hypo	                   

Buna seara,am si eu o problema  si solicit ajutor.Am un contract de inchiriere ,pentru un teren(aflat in domeniul public) incheiat cu un consiliu local,daca ... (vezi toată discuția)
	                    hypo	                   

Buna seara,am si eu o problema  si solicit ajutor.Am un contract de inchiriere ,pentru un teren(aflat in domeniul public) incheiat cu un consiliu local,daca ... (vezi toată discuția)