avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... buna ziua...tocmai am cumparat o mica padure pentru a ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

buna ziua...tocmai am cumparat o mica padure pentru a ridica ...

buna ziua...tocmai am cumparat o mica padure pentru a ridica o casa din lemn (de vacanta).ce drepturi am ,legal avand in vedere ca este padurea mea? am dreptul sa construiesc casa,fara fundatie,pe piloni?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:38, 7 Ianuarie 2022
Si cei care isi fac casa in afara padurii tot pe terenul lor o fac si tot au nevoie de Autorizatie de constructie.
Cereti un Certificat de urbanism de informare, consultati arhitectul primariei sau pe altul si vedeti ce si cum puteti construi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Constructie teren extravilan DuracIonel DuracIonel buna ziua, solicit sprijinul d-voastra in urmatoarea problema: detin un teren de 500 mp.care figureaza in extravilan ca pasune am autorizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Construcție teren extravilan, împădurit enumplm enumplm Dacă aș dori să construiesc un imobil, fie el casă cu fundație, cabană de lemn, construcție pe piloni de lemn/metal, etc. cum aș putea să fac acest ... (vezi toată discuția)