avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Întreb pentru sora mea care are 3 copii, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Întreb pentru sora mea care are 3 copii, am citit ...

Bună ziua. Întreb pentru sora mea care are 3 copii, am citit că pensie i se scad 6 ani din vârsta de pensionare și in loc de 63 ar putea sa iasă la 57. Ce nelămurire are, dacă iese la pensie la 57 de ani, iese cu penalizare? Dacă iese cu penalizare, ce rost mai au cei 6 ani? Sau ca sa nu iasă cu penalizare trebuie să iasă la 63 dar se țin cont de cei 6 ani și ar avea o pensie mai mare decât ar fi avut dacă nu avea 3 copii?

Alte discuții în legătură

In urma aplicarea art. 65, alin. (5) din legea 263/2010, asa ... dinamo2010 dinamo2010 In urma aplicarea art. 65, alin. (5) din Legea 263/2010, asa cum a fost modificat de Legea 142/2016,varsta de pensionare scade cu 2 ani de la 65 la 63, in ... (vezi toată discuția)
Pensionare definitiva Moca Moca Buna ziua ! Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns. Tatal meu are 57 de ani si 43 de ani de munca. La ce varsta se poate pensiona definitiv ... (vezi toată discuția)
Data ieºirii la pensie Verginica58 Verginica58 Buna am o mare nelamurire daca mi-ți putea raspunde v-as multumi foarte mult. Sunt născută in mai 1958 am lucrat 1 an si trei luni la societatea icva ... (vezi toată discuția)