avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema cont singles50.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema cont singles50.

. Am făcut cont la acest site de matrimoniale pe data de 6 ianuarie cu calitatea de membru simplu, iar azi am dat ștergere cont. Mentionez ca nu am dat datele mele bancare pentru a fi membru premium. Se poate intampla ceva ? Sa imi ceara bani ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2022
andreiionel, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreiionel , utilizator 18:54, 9 Ianuarie 2022
Teoretic nu ar trrebui sa aveti probleme..
Sper ca nu. Am citit aici pe avocat net ca oamenii au depus cu cardul si apoi au avut probleme. Eu doar am făcut cont si am sters. Fără să depun

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Teoretic nu ar trrebui sa aveti probleme..

daca nu ati facut un abonament, nu aveti ce plati, logic.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Site-urile matrimoniale contracost pot pacali clientii? IulianDb IulianDb Am facut greseala de a-mi face cont pe un site matrimonial, \"Academic Singles\" in data de 7 Martie 2023. Am platit un abonament de 4 saptamani care costa in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)