avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament servicii telefonie mobila neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament servicii telefonie mobila neachitat

Am si eu un ab orange pe firma ,pe care am inchis-o pe trei ani datorita impozitului forfetar ,firma nu are nici un bun si nu cred ca o mai redeschid ,problema este ca aveam ab pe 2 ani si imi trimite amenintari firma de recuperare,bineinteles ca eu nu am de unde sa platesc neavand nici un venit firma o tineam pentru incasarea unui comision de la o firma care a plecat din Romania. Ce ma sfatuitii??
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 15:33, 13 Ianuarie 2010
reziliati contractul cu orange si faceti platile necesare conform contractului incheiat, in caz contrar puteti avea probleme chiar dvs, in calitate de administrator (puteti fi tras la raspundere chiar si cu bunurile personale):O ; pj raspunde in limita capitalului social subscris si varsat:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament orange jianu ana jianu ana in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)
Abonament orange elkecri elkecri Buna ziua, Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont pfa de catre banca fara instiintarea clientului tasya tasya Buna ziua. Am un PFA si bineinteles un cont deschis la una dintre minunatele banci care functioneaza in Romania. Contul avea card de debit atasat si serviciul ... (vezi toată discuția)