avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, în urma vederii unui autoturism am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, în urma vederii unui autoturism am încheiat cu proprietarul ...

Buna ziua, în urma vederii unui autoturism am încheiat cu proprietarul un contract de vanzare cumparare a automobilului. Nu i am dat banii pe mașină, nu mi a dat mașina sau talonul sau cartea mașinii. Între timp, eu m am răzgândit, cum se poate anula acest contract făcut între noi doi la un birou ce se ocupa de asigurări din coltul unei străzi.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:21, 9 Ianuarie 2022
Indiferent unde ati incheiat contractul, daca el a fost intocmit pe formularul cu 5 exemplare si daca toate exemplarele sunt semnate de dvs si sunt in posesia vanzatorului, atunci trebuie sa aranjati de urgenta anularea lui.
lucrurile se pot complica in cazul in care vanzatorul a radiat deja, de la DITL-ul lui, masina, in vederea instrainarii (DITL-ul retine unul din exemplare si le vizeaza pe celelalte 4). atitudinea dvs. nu e tocmai o dovada de buna credinta
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator auto razgandit bel moni bel moni Buna ziua am si eu o intrebare am vandut masina unei persoane care s-a razgandit dupa ce am semnat actele de v-c la un birou de acte auto pe talon e trecut la ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta, neradiata de la politie Monica H. Monica H. Societatea X a vandut catre o persoana fizica un autoturism . Pe baza de factura fiscala. Masina a fost radiata de la finante. Acum, dupa 3 ani de la ... (vezi toată discuția)