avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Eligibilitate program casa verde pentru casele ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Eligibilitate program casa verde pentru casele lipite/insiruite

Buna ziua,

Am si eu o intrebare legata de programul casa verde, mai exact de eligibilitatea pentru casele insiruite tip duplex.
In cazul meu locuiesc intr-un complex de 6 vile lipite/insiruite si nu imi dau seama daca acest tip de constructie este eligil.

Pentru tot complexul exista un singur numar cadastral. ex 55555 iar imobilul are numarul 55555-C1-U5.

In cazul in care imobilul nu este eligibil, as putea aplica pentru instalarea panourilor pe terenul din spatele casei care are un singur numar cadastral ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cind se poate aplica ptr casa verde si ce conditii trebuie sa ... Sorin Bogdan Sorin Bogdan Cind se poate aplica ptr Casa Verde si ce conditii trebuie sa indeplinesti????? (vezi toată discuția)
Bună ziua, mai pe scurt, am cumpărat un apartament care are ... DeeaD DeeaD Bună ziua, Mai pe scurt, am cumpărat un apartament care are o grădină, am ieșire din bucătărie în grădină. În contractul.de vânzare cumpărare ... (vezi toată discuția)
Instalare panouri solare bloc maria-bianca maria-bianca Buna seara, Plecand de la o serie de dificultati legate de bransarea la Enel a unui bloc constructie 2015, locatarii iau in considerare varianta panourilor ... (vezi toată discuția)