avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... schimb cu auto cu nr false
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

schimb cu auto cu nr false

am dat un renault trafic la ultima rata de leasing si am primit un audi a6 inmatriculat cu nr false in august 2007.pana acum 4 luni dosarul s-a plimbat intre procuratura si politie,pe cel invinuit l-au scos de sub urmarire penala iar acum dosarul zace inca la procuratura.masina sta ca un fier vechi in curte de 2 ani asteptand un raspuns de la procuratura pt a o putea inscrie.cum sa procedam?unde ne putem interesa pt a putea inscrie aceasta masina?sunt pers cu handicap si pt ca nu mi-am permis un avocat mai bun,cel pe care l-am avut nu si-a dat interesul dar mi-a luat banii.cu mii de multumiri cornelia
Cel mai recent răspuns: artur8411 , utilizator 22:45, 12 Ianuarie 2010
mai asteptati pt doszar acelasi cauza si cu mine numai eu am ramas si fara permis fiind nam ajuns la rar cu masina si am fost identificat de pol.
daca sta masina in curea dumneavoastra insamna ca nu este furata nu stiiti cumva de unde a fost adusa masina? presupon ca actele originale nu le aveti.
daca nu stiti de unde a fost adusa masina mergeti la politi la sectia furturi auto si acoloo din registrul interpolului v spune unde a fost inmatriculat ultima data dar din pacate nu va spune si numele pe a cui a fost inmatriculat. si eu asa am procedat a mea a fost inmatriculat in germania dar numai regiunea mia spus am mers acolo si la "land krezstut" la ei unde se tine cont de inmatriculari am aflat numele si adressa fostului proprietar si lam cautat si lam rugat si mia scos o copie dupa brife talonul masini este cand va da si fara fostul proprietar depinde de regiune si cu actele acelea puteti sa inmatriculati masina bafta
buna seara,si fiul meu a stat fara permis 5 luni pana s-a constatat ca masina nu este furata si nu el a intocmit actele false.este din germania,intrata legal in tara,dar mai multe nu stim,politia ne-a trimis pe noi in germania sa aflam istoricul masinii.
da vos spus ca ppe unde sa incepeci sa cautati in ce regiune a germania este destul de mare mie mio spus ofiterul de la furturi auto ca in ce regiune a fost ultima data inmatriculat masina si acoolo am inceput cautareaam avut noroc cu fostul proprietar ca a fost tare de treaba si mo ajutat tare mult sa fac rost de un alt brife

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa îmi imatriculez masina Ciprian1998 Ciprian1998 Am cumpărat o masina săptămână ăsta și mi se pare ceva dubios...Masina nu are numere de germania, vânzătorul spunând ca e radiata...Și eu sunt ... (vezi toată discuția)
Mi s-a furat masina in bulgaria PodascaAlexandru PodascaAlexandru Buna seara am si eu o gramada de nelamuriri am avut o masina audi a4 si eram dispus sa o inmatriculez in bulgaria printro cunostinta toate bune si frumoase iam ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)