avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna, ziua am si eu o întrebare cum pot afla cine ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna, ziua am si eu o întrebare cum pot afla cine mi-a facut.

Buna, ziua am si eu o întrebare cum pot afla cine mi-a facut cont pe numele meu a cerut si cereri de prietenie prietenilor me-i va rog sa ma ajutați!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta fara inscrisuri doveditoare carmenbn carmenbn Buna ziua.Am urmatoarea problema:o prietena a facut un credit la banca si am convenit sa o ajut platindu-i rata atunci cand ea nu avea bani,sub forma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia ... Chertitaflaviu Chertitaflaviu Buna ziua! Ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia că nu există soluții legale în timp real pt a remedia o problema destul de grava in ... (vezi toată discuția)
Accident auto 2010 - alt autor, permisul proprietarului suspendat ContSters284945 ContSters284945 buna ziua in 2010 i-am dat masina unui prieten el a facut accident fara vatamari si atunci policistul respectiv a zis ca eu am condus si ma dus la IML cica ... (vezi toată discuția)