avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! O societate cu activitate transport rutier ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! O societate cu activitate transport rutier de marfa ...

Buna ziua !
O societate cu activitate transport rutier de marfa are incheiat un contract de prestari servicii cu o firma din Germania de la care primesc curse. Salariatii stau acolo cam o luna de zile , vin acasa stau cam 2 saptamani , apoi pleaca iar . Ei sunt angajati cu salariul minim pe economie in tara , dar primesc si o diurna de 60 euro/zi cat sunt plecati (nu depasesc diurna maxima externa ) . La aceasta diurna se calculeaza contributii si impozit daca nu depasesc diurna maxima ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 12 Ianuarie 2022
Nu se calculeaza contributii si impozit daca nu depasesc diurna maxima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu + diurna carmenliv carmenliv Un angajat roman (conducator auto) are curse in U.E. timp de 2 luni - Spania, Franta, Germania - salariul negociat conform CIM este 975 lei +diurna. Ce ... (vezi toată discuția)
Diurna in germania dan-sibiu dan-sibiu Buna ziua ..ce diurna trebuie sa ofer eu unui muncitor angajat in Romania srl-d detasat in germania...multumesc (vezi toată discuția)
C.i.m. ºofer pe comunitate cri5tian cri5tian Bună ziua. Am avut o experienţă foarte neplăcută cu un angajator din RO (o ţeapă mai exact). Acum sunt în căutarea unui nou loc de muncă ... (vezi toată discuția)