avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA norma venit plafon TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA norma venit plafon TVA

La calcularea plafonului de 300k lei pentru PFA norma de venit in vederea trecerii la regim TVA, se ia in calcul data de pe factura sau data incasarii? Intreb pentru ca am o factura emisa pe 31 decembrie(neincasata), iar incluzand-o as depasi plafonul.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2022
andreim28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:41, 12 Ianuarie 2022
se ia data facturii pt plafonul la TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul-jurnal de incasari si plati este obligatoriu pentru pfa cu norma de venit? edesign edesign Nu am gasit unde este specificat ca Registrul-jurnal de incasari si plati este obligatoriu si pentru PFA cu norma de venit. Conform Codului Fiscal: ART. 49 ... (vezi toată discuția)
Pfa depasire plafon tva coltex coltex Buna dimineata! Varog sa ma lamuriti cu o problema; Daca un PFA a taiat o factura pe luna Decembrie 2009 si a incasat-o in luna ianuarie, eu contabilizez ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit / intracomunitar platitor tva? oanavoicu oanavoicu Sunt PFA de la 1 mai 2009 cu norma de venit pina la 31 decembrie 2010. Am lucrat la o firma privata pina la 25 august 2010, platit si cu salariu pe cartea de ... (vezi toată discuția)