avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am completat un singur PLF la întoarcere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am completat un singur PLF la întoarcere în tara, ...

Buna ziua,

Am completat un singur PLF la întoarcere în tara, am introdus copilul la minor totodată am adaugat-o și pe soția mea tot acolo iar la mențiuni am scris sotie. Mi s-a părut firesc fiind familie sa fac 1 singur PLF. Iar acum m-am trezit cu amendă strict pentru ea... Rog daca mă puteți ajuta cu niste sfaturi sa fac contestație. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian2022 , utilizator 20:26, 13 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
O exceptie de la completarea individuala a acestui formular PLF este exact situatia membrilor aceleiasi familii,
Verificati OUG privind implementarea formularului digital de intrare in Romania - art. 2 alin. (5).

Puteti face contestatia in 15 zile de la comunicarea amenzii.
Mulțumesc frumos Dna. Maria. Mi-ați fost de mare ajutor ! Sănătate multa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constestatie amenda plf ada2000 ada2000 Constestatie amenda PLF. Buna seara, De sărbători am fost plecata din tara și la întoarcere am completat acel formular PLF cerut de lege. Astăzi m-am ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am patit si eu precum altii cu plf. am plecat o perioada ... maryusrobert maryusrobert Buna ziua, Am patit si eu precum altii cu PLF. Am plecat o perioada foarte scurta in Anglia, din 12.01 pana in 14.01.2022, sa il ajut pe fiul meu cu niste ... (vezi toată discuția)