Buna ziua! Legat de formularul digital de intrare in tara, am primit amenda cu toate ca l-am completat si am dovada! Ma sfatuiti sa platesc jumatate de amenda si sa fac contestatie sau sa fac direct contestatie? Dovada in PDF a formularului completat se ia in considerare in instanta? Va multumesc!
Puteti plati jumatate din amenda primita si sa faceti contestatie in termen de 15 zile de la primirea comunicarii.
Prin contestatie solicitati si restituirea acestei sume de bani platite, pe care o veti primi in caz de castig.
Buna ziua si multumesc pentru raspuns! As mai avea o ultima intrebare! Aceste contestatii trebuie facute in persoana sau se poate depune online la judecatoria de care apartinem? Va multumesc!
Puteti depune contestatia si online, insa va trebui sa o semnati electronic. De asemenea, va poate reprezenta un avocat si nu e nevoie sa va prezentati in instanta, acesta ocupandu-se de toate demersurile necesare.
Cererea se depune la instanta din circumscriptia locului savarsirii faptei, adica locul pe unde ati intrat in tara.
Amenda formular plf
Ovidutus
Buna ziua.
In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Depunere formular 150
meia
buna seara.va rog sa ma ajutati.nu pot tipari f.150 de la anaf.se tipareste toata pagina anaf care il contine,iar formularul iese doar pe jumatate.nu sunt ... (vezi toată discuția)