avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am dori sa ne deschidem noi centru nostru de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am dori sa ne deschidem noi centru nostru de recuperare.

Buna ziua.
Avem o asociatie non profit, infiintata pentru a strange fonduri necesare terapiei copilului nostru, care are autism. Deoarece am intampinat anumite probleme in centru de recuperare cu personalul de acolo, am mutat copilul in alt centru pentru a face terapie. Insa am dorii sa ne deschidem noi centru nostru de recuperare.
Se poate transforma o asociatie deschisa doar pentru strangere fonduri in centru de terapie? Daca da, va rog sa ne ajutati cu un link unde am gasi toate infornatiile necesare sau sa ne indrumati care ar fii pasii de urmat.
Va multumesc pentru timpul acordat.
O zi usoara.
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Asociatie sau firma? iulica2011 iulica2011 Exista vreun tip de asociatie in care profitul realizat poate fi distribuit membrilor,sau pentru asta este necesar sa infiintezi o firma? Va multumesc!!! (vezi toată discuția)
Statut asociatie nonprofit stefan120914 stefan120914 Buna seara Sunt parintele unui copil cu autism si vreau sa infiintez o asociate ăentru a strange fondurile necesare terapiei si tratamentului. Am citi ca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deduse pe o asociatie non profit andreeacarmen1982 andreeacarmen1982 Buna ziua, am infiintat o asociatie non profit pentru ajutorarea copiilor cu autism. M-ar interesa ce mai pot sa cumpar, deduc cu banii din asociatie inafara ... (vezi toată discuția)