avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cheltuieli deduse pe o asociatie non profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cheltuieli deduse pe o asociatie non profit

Buna ziua, am infiintat o asociatie non profit pentru ajutorarea copiilor cu autism. M-ar interesa ce mai pot sa cumpar, deduc cu banii din asociatie inafara de terapii si drum? adica se pot cumpara si haine , alimente, jucarii necesare intretinerii copilului? multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 15:00, 20 Septembrie 2022
depinde ce ati scris in statut ca scop, obiective si mijloace, ca in functie de asta anumite cheltuieli se incadreaza sau nu in categoria celor necesare pentru urmarirea scopului si obiectivelor si desfasurarea activitatilor asociatiei. Nu exista o lista oficiala cu ce se poate si ce nu, totul e sa poti argumenta credibil de ce o cheltuiala este in interesul desfasuarii activitatii conform cu scopul si obiectivele asociatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut asociatie nonprofit stefan120914 stefan120914 Buna seara Sunt parintele unui copil cu autism si vreau sa infiintez o asociate ăentru a strange fondurile necesare terapiei si tratamentului. Am citi ca ... (vezi toată discuția)
Ong - infiintare si statutut asociatie Petronela Petronela Petronela Petronela Buna ziua! Se poate infiinta legal o asociatie non-profit in scop personal pentru a-mi ajuta propriul copil diagnosticat cu autism si care are nevoie de cat ... (vezi toată discuția)
Asociația vrea să plătească terapiile copiilor cu autism într-o clinică privată. În ce mod o poate face? amalinda amalinda Buna seara! I Vrem sa facem o asociatie, sotul meu si cu mine , impreuna cu prietena noastra , prin care sa strangem fonduri din donatii, din 2%, o parte ... (vezi toată discuția)