avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, am facut o rezervare pe booking pentru un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, am facut o rezervare pe booking pentru un hotel din ...

Bună ziua, am facut o rezervare pe booking pentru un hotel din Turcia. Inițial am cautat oferte pentru 2 persoane unde anularea era gratuita pana pe 23 august și plata în rate, apoi am cautat pentru grup de 8 persoane la același hotel, Oferta fiind mai avantajoasa. Nu am observat ca nu mai beneficiez de anulare gratuita și plata în rate, și nici nu a menționat undeva în pașii de rezervare ca plata se va face integral. Abia în mail ul de confirmare a fost scris ca pentru a anula rezervarea ma costa suma de 2740 euro la fel cât costa și cazarea în sine. Au încercat sa retragă suma de pe card, dar neavând o am primit mail cum ca nu este cardul valid. Am contactat booking și proprietatea, dar nu vor sa ajungem la o intelegere. Eu vreau doar ca plata sa se faca in 2 transe, avans acum și diferenta la chek in
Dacă în 24 de ore nu am banii pe card, rezervarea se anulează. Întrebarea mea este, ce îmi pot face în cazul asta?

Alte discuții în legătură

Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare hotel proprietarapartament proprietarapartament Buna ziua, As dori sa stiu cum pot actiona in urmatoarea situatie: Am efectuat o rezervare pe booking cu o zi anterioara cazarii propriu-zise. Pentru ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare nerambursabila andrr andrr Buna seara! Am facut o rezervare prin Booking, unde era precizat ca o pot anula gratuit 24 de ore de la anulare. A doua zi, de dimineata, dupa 20 de ore am ... (vezi toată discuția)