Marius Negut 
	    	Consilier juridic

Marius Negut 
	    	Consilier juridic	    

legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

Se poate "strica" un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si de catre cine?
 legalmgm, utilizator
 legalmgm, utilizator 	
			 ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 kroftl84	                   

Buna ziua! Numele meu este Calban Alina.  Ce sfaturi imi puteti da in urmatoarea problema? Eu m-am casatorit in decembrie 2012 cu un cetatean turc. Am incercat ... (vezi toată discuția)
	                    kroftl84	                   

Buna ziua! Numele meu este Calban Alina.  Ce sfaturi imi puteti da in urmatoarea problema? Eu m-am casatorit in decembrie 2012 cu un cetatean turc. Am incercat ... (vezi toată discuția)

MohanM	                   

Buna ziua. Am cumparat in urma cu aproximativ o saptamana un teren intravilan si am avut neplacuta surpriza ca dupa numai 3 zile sa fiu sunat si sa mi se ... (vezi toată discuția)
	                    MohanM	                   

Buna ziua. Am cumparat in urma cu aproximativ o saptamana un teren intravilan si am avut neplacuta surpriza ca dupa numai 3 zile sa fiu sunat si sa mi se ... (vezi toată discuția)

scarlet	                   

in cazul unor de plata ale unei asociatii de proprietari care nu specifica (dupa cum specifica L 82 si OMF 1969/2007):
-data intocmirii
data afisarii
data ... (vezi toată discuția)
	                    scarlet	                   

in cazul unor de plata ale unei asociatii de proprietari care nu specifica (dupa cum specifica L 82 si OMF 1969/2007):
-data intocmirii
data afisarii
data ... (vezi toată discuția)