avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cel mai bun avocat civil? contact de vanzare-cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cel mai bun avocat civil? contact de vanzare-cumparare cu intretinere

Care este cel mai bune avocat din Bucuresti pentru un contact de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere?

Eu sunt intretinatorul, iar unchiul meu vrea sa rupa acest contract pe motiv ca a gasit pe altcineva care sa-i presteze intretinerea.

Eu nu doresc ca acest contact sa fie anulat pentru ca timp de peste 3.5 ani am respectat contractul.

Ce avocati stiti care au castigat procese pentru intretinatori in astfel de cazuri?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2022
sebastianmarara, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:58, 16 Ianuarie 2022
Bună seara,

Speța dvs. este destul de întâlnită, sens în care există mulți avocați specializați, pe o astfel de cazuistică. Puteți găsi un avocat bun, atât aici, cât și pe Tabloul avocaților din București. Trebuie să aveți în vedere, de altfel, că orice avocat bun are nevoie de sprijin, din partea clientului, prin asigurarea unui probatoriu corespunzător situației dvs.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
Da, cazul expus nu prezintă dificultăți atat de ridicate încât sa aveți nevoie de un avocat superspecializat pe asa ceva mai ales ca nici nu exista.
Ocupați o poziție bună în proces si cu orice avocat care știe sa facă aparari foarte bune aveți șanse sa obtineti câștig de cauza.
În alți termeni, nu aveți nevoie de un avocat atat de bun pentru ca nu este un caz extrem de complicat.
Când sunt cazuri extrem de complicate atrag atenția aici pe forum pentru ca oamenii nu pot face distincție între cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu cat ma poate costa un avocat pentru un proces ... Florin_1967 Florin_1967 As vrea sa stiu cat ma poate costa un avocat pentru un proces de succesiune...aproximativ. Succesiune la un apartament in Bucuresti si o casa in provincie. (vezi toată discuția)
Solicit avocat Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua! Am un dosar pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmează în luna octombrie sa am ședința în fața instanței ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa va intreb daca va ocupati si de litigii intre ... Magda Ghe Magda Ghe Buna ziua! Vreau sa va intreb daca va ocupati si de litigii intre proprietari si Asociatia de proprietari din bloc. Va multumesc! (vezi toată discuția)