avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificari sistem incalzire in apartament. Buna ziua! ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificari sistem incalzire in apartament. Buna ziua! Am un vecin ...

Modificari sistem incalzire in apartament.
Buna ziua!
Am un vecin care locuieste la un etaj inferior, vecin care si-a scos caloriferele si a instalat un sistem de incalzire in pardoseala. Cred ca acesta a taiat teava comuna de la tur si toata apa calda trece mai intai prin pardoseala acestuia si dupa aceea urca in alte apartamente. In apartamentul meu sunt intre 10 si 15 grade dupa aceste modificari.
M-am adresat administratorului si acesta a cerut sprijinul unui instalator dar vecinul nu vrea sa permita accesul pentru a se identifica problema si pentru a se repara instalatia.
Acest vecin imi aduce cheltuieli in plus cu energia electrica. Efectiv imi aduce prejudicii dar nu pot demonstra.
Ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:45, 18 Ianuarie 2022
Cerere scrisa catre Asociatie in care prezentati problema si solicitați raspuns in scris,apoi notificare prin avocat ,eventual proces..
Conform disp L nr 196/2018 reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
Sesizati oficiasl asociatia de proprietari prin reprezentant legal ,solicitati dispunerea de masuri in vederea clarificarii situatiei,eventual solicitati executarea SET
Conform disp L nr 196/2018 proprietarul detine obligatia legala sa permita accesul reprezentantului asociatiei de proprietari cu sau fara preaviz functie de urgenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața ! de vreov 5 ani aceeași problemă .locuiesc ... DAIO DAIO Bună dimineața ! De vreov 5 ani aceeași problemă .Locuiesc într-un bloc la etajul 7 /8. Vecinul de deasupra nu mai locuiește în apartamentul de ... (vezi toată discuția)
Coloana de scurgere bloc nou Paduraru valentin Paduraru valentin Buna ziua, vin și eu cu o întrebare , locuiesc într-un bloc nou ( cu garanție) , și am probleme cu coloana de scurgere de la baie am luat legătura cu ... (vezi toată discuția)
Salut tuturor. am o problemă cu proprietarul de la apartamentul ... CosminGabriel93 CosminGabriel93 Salut tuturor. Am o problemă cu proprietarul de la apartamentul de sub apartamentul meu. Dânsul a făcut unele renovări prin apartament și cel mai ... (vezi toată discuția)