avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz vanzare produse aprobate medical
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz vanzare produse aprobate medical

Un srl care face comert online si are spre vanzare produse aprobate din punct de vedere medical, dar nu sunt medicale, are nevoie de vreun aviz de functionare?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:31, 18 Ianuarie 2022
orice comerciant (cu ridicata sau amanuntul) are nevoie de avize de functionare. chiar daca functionati online, aveti stocuri, deci un depozit. mare, mic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)
Avize autorizatii necesare depozit en-gros, londoncosmetics londoncosmetics BUNA ZIUA Firma SRL cu activitate principala 4645 \" Comert cu ridicata a produselor cosmetice si de parfumerie \", am trecut pe actul constitutiv si ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la vanzare cu ridicata adrycrys adrycrys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o mica problema: suntem societate comerciala cu vanzarea cu ridicata (nu cu amanuntul) si dorim sa vindem si persoanelor ... (vezi toată discuția)