avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua !Am un baiat in clasa a7 a si pe semestrul 1 ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua !Am un baiat in clasa a7 a si pe semestrul 1 nu i-a ...

Buna ziua !Am un baiat in clasa a7 a si pe semestrul 1 nu i-a iesit media la doua materii .Doamna diriginta mi-a zis ca i-a scazut nota la purtare la 9 ca asa este legea Eu una nu am auzit de legea asta Va rog sa -mi raspundeti este bine ca ia scazut nota la purtare?

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)