avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ...

Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte deși mai avea nevoie de nota și l-a rugat. Plus de aia nici profesoara de romană nu a vrut să-l asculte. Copilu într-adevăr are și absente și nu are chiar note foarte bune. Dar in cele trei săptămâni putea sași rezolve situația incit sa nu Ramona repetent in clasa a8a. Răspunsul domnului profesor a fost “ unde te grabesti? Ce are ca rămâi repetent ca doar nu-i capăt de lume… nu am chef sa te ascult” spuneți-mi va rog asta nu este nedreptate. Și mai este și doamna diriginta de matematica care in clasa a7 a mi-a spus” i-ați clipului din școala asta și du- l in alta parte” sau amenințări cu “ n-ai nici o șansa sa treci clasa..!” Am fost la școala și am discutat și cu doamna diriginta cu domn profesor de fizica inclusiv cu doamna directoare am primit ca răspuns ca nu-i capăt de lume dacă repeta clasa încă odată și ca săi între in cap ca nu poate face doar ce vrea el adică ca și cum ar fii zis vezi ți-am zis ca oricum nu te pui cu mn ca dacă ți-am promis ca te las repetent tot te las. Vreau sa mai zic ca înainte sa se termine școala cu aproape 2 luni a fost ședința cu părinții! Doamna diriginta mi-a zis atunci ca copilu meu ramine repetent! Am întrebat-o ca chiar nu sunt șanse sa se scoată sa treacă clasa? Pe jn ton foarte ferm și răspicat a zis NU. Eu întreb acum și va rog să-mi răspundeți Petru ca eu și copilu suntem foarte afectați și nu stiu cum o sa trecem peste… este corect ce au făcut? As putea sa depun o plângere undeva?
Cel mai recent răspuns: andreea 19 19 , utilizator 22:30, 16 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere pentru ca...? Nu este numai un profesor care nu il trece....
Daca sunteti sigura ca la o examinare a copilului va lua nota mare, mergeti la directoare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va confruntati cu situatie delicata in conditiile in care mai multe cadre profesorale sustin aspecte asemanatoare
Incercati audienta la inspectorul general scolar
Succes !


vali m a scris:
Da vreau sa adaug ca in ziua cind copilul s- a rugat de domn profesor de fizica a intervenit și doamna directoare și i-a zis sa-l asculte pe copil iar răspunsul profesorului a fost “ nu vreau” deci ca și cum doamna directoare nu a avut nici un fel de autoritate asupra lui . Acasă ajuns copilu i- a trimis mesaj la doamna profesoara de romană rugind-o sa-l asculte a doua zi. Dansa nu l-a refuzat și i-a zis ca depinde de situație o să-l asculte ora următoare dindu-i lecții de învățat . A doua zii copilu cind s-a dus la dansa a fost refuzat zicându-i sa meargă sa vorbească și sa clarifice situația cu doamna diriginta. Menționez ca copilu era amenințat la 3 materii sa ramana corigent matematica , romană, și fizica. S-a rugat in final in fel și chip și de doamna diriginta sa nu-l lase repetent primind in schimb doar refuz și vorbe cum ar fii “ ți-ai făcut-o cu mina ta etc….
Plangere pentru ca...? Nu este numai un profesor care nu il trece....
Daca sunteti sigura ca la o examinare a copilului va lua nota mare, mergeti la directoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu, trafic de influenta sau sunt eu de vina ? rcip78 rcip78 Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt parinte de elev in clasa a vii-a si va rog frumos ... Goherty Goherty Buna ziua! Sunt parinte de elev in clasa a VII-a si va rog frumos sa imi spuneti si mie ce masuri trebuie sa ia un director cu o eleva care nu a intrat la nici ... (vezi toată discuția)