avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ani si ...

Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ani si are 22 ai de munca iar sotul ei a murit acum 5 ani si luna aceasta ar fi trebuit sa sa implineasca 65 de ani are in jur de24 ani lucrati nu a fost pensionat.Sora poate beneficia de pensie de urmas la implinirea vârstei lui de pensionare sau la iplinirea vartei ei de pensionare?

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas.sora mea implineste anul acesta 60 de ani si ... geoman geoman Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ani si are 22 ai de munca iar sotul ei a murit acum 5 ani si in luna ianuarie ar fi trebuit sa sa ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata sau de urmas gabrielvisan gabrielvisan Tatal meu face anul acesta 55 de ani. Are 30 ani pe cartea de munca. poate primi vreun fel de pensie? Mama mea are 10 ani pe cartea de munca cu grupa. a murit ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas myrymia myrymia Buna ziua, Cum se poate proceda ca mama mea, ramasa vaduva, sa poata beneficia de pensia de urmas? Mentionez ca tatal meu a murit de o luna iar mama este ... (vezi toată discuția)