avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ani si ...

Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ani si are 22 ai de munca iar sotul ei a murit acum 5 ani si in luna ianuarie ar fi trebuit sa sa implineasca 65 de ani are in jur de 18 ani lucrati nu a fost pensionat.Sora poate beneficia de pensie de urmas ?
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
geoman, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:03, 10 Februarie 2022
Nu poate beneficia de pensie de urmaș. Va primi pensie personala de drept când va împlini vârsta legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas.sora mea implineste anul acesta 60 de ani si ... geoman geoman Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ani si are 22 ai de munca iar sotul ei a murit acum 5 ani si luna aceasta ar fi trebuit sa sa implineasca ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas si ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor georgeta37 georgeta37 Buna ! Am si eu o intrebare . Mama mea este pensionata de 7 ani si are o pensie de 360 ron . Este vaduva de 12 ani dar nu beneficiaza de niciun ajutor deoarece ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata sau de urmas gabrielvisan gabrielvisan Tatal meu face anul acesta 55 de ani. Are 30 ani pe cartea de munca. poate primi vreun fel de pensie? Mama mea are 10 ani pe cartea de munca cu grupa. a murit ... (vezi toată discuția)