avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am avut la BCR un fond de investiții pana ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am avut la BCR un fond de investiții pana in noiembrie ...

Buna ziua! Am avut la BCR un fond de investiții pana in noiembrie 2021. De la banca mi s a spus că în ianuarie va trebui sa achit o taxa la ANAF. As dori să știu dacă aș putea să o achit online sau să mă prezint la un ANAF din tara, precizez că nu sunt in localitatea de domiciliu. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: anemona1 , utilizator 16:02, 18 Ianuarie 2022
Buna ziua, va puteti face cont in spatiul privat virtual al anaf si sa vedeti acolo ce aveti de plata, sau pe ghiseul.ro.
Am incercat, mi se cere să selectez un tip de document, in condițiile in care eu n am primit nimic prin posta. As dori sa le primesc pe e mai, ar fi mai simplu, dar nu știu cum se procedează. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata angajatorului datoriilor catre stat NeamtuAurel NeamtuAurel Lucrez la o firma si as dori sa vad daca aceasta imi plateste toate drepturile catre stat,ex.sanatate,fondul de pensii etc.Unde ma adresez ? (vezi toată discuția)
Angajatorii mi-au plătit la zi contribuțiile sociale? guryy guryy Sunt salariat din anul 1984.Vreau sa-mi spuneti si mie cum aflu daca in tot acest timp angajatorii mi-au plătit la zi contribuțiile sociale.Va multumesc. (vezi toată discuția)