avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua tuturor! Am o mica problema legata de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua tuturor! Am o mica problema legata de cadastrul/topografia ...

Buna ziua tuturor! Am o mica problema legata de cadastrul/topografia unui teren.
In cursul unui contract de vanzare-cumparare, mi s-a cerut o adeverinta cum ca terenul pe care il vand nu este dat in arenda. Am sunat la primarie pentru a obtine aceasta adeverinta unde mi s-a spus ca ei nu imi pot da nici un fel de document, incat terenul este (inca) inregistrat la primaria locala cu numerele topografice. Adeverinta se poate elibera doar dupa ce primaria este informata de o actualizare a numerlor topografice si schimbarea lor in numere cadastrale. Din cate am inteles, discrepanta asta si faptul ca pana acum (firma la care lucrez detine terenul din 2007) nimeni nu s-a ocupat de actualizarea datelor cu care configuram la primarie. Cum ma ocup de asta? Sun la un topograf? Ce fel de acte imi trebuie? Sunt complet pierduta, si in plus nu primesc raspunsurile la intrebarile mele de la primarie. M-ar ajuta orice sfat, va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum pot intabula un teren? ana-domnica ana-domnica am un teren cumparat din anul 2006 cu contract vanzare- cumparare prin notar, dar in momentul respectiv terenul era extravilan , ulterior primaria l-a ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil, in istoric litigii cu vecinii anla2 anla2 Buna ziua.Detin un imobil dobandit prin mostenire, pe care de mai multi ani intentionez sa il vand. In acesta eu nu am locuit niciodata, este intr-un alt judet ... (vezi toată discuția)
Radiere casa și anexa din cf. alin113 alin113 Buna seara, recent am cumpărat un teren pe care la OCPI figurează o casa, faptic pe teren nu mai exista doar o grămadă de pământ, casa a picat în urma ... (vezi toată discuția)