avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Model de contestație a amenzii referitoare la ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Model de contestație a amenzii referitoare la formularul de intrare în țară?

Bună,
Puteți să-mi furnizați un model de contestație a amenzii referitoare la formularul de intrare în țară?
Fiica mea fost amendată. Zice că a completat formularul on line, dar nu are siguranța că acesta a parvenit acolo unde trebuie.
Vă mulțumim anticipat.
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eduard77 , utilizator 06:30, 20 Ianuarie 2022
Nu stiu daca exista un formular dar stiu ca se pot urmări îndeaproape pașii făcuți din punct de vedere legal

dscanteie a scris:

Bună,
Puteți să-mi furnizați un model de contestație a amenzii referitoare la formularul de intrare în țară?
Fiica mea fost amendată. Zice că a completat formularul on line, dar nu are siguranța că acesta a parvenit acolo unde trebuie.
Vă mulțumim anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma numesc gabriela si as dori sa stiu ce sanse am ... gabriela_coman14@yahoo.com gabriela_coman14@yahoo.com Buna seara, Ma numesc Gabriela si as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez contravaloarea amenzii platite pentru necompletarea Formularului on-line plf, ... (vezi toată discuția)
Bună seara! În perioada 23 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022 ... alextihanov48 alextihanov48 Bună seara! În perioada 23 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022 am fost plecat în Marea Britanie împreună cu prietena mea și sora acesteia. Cu 24h înainte ... (vezi toată discuția)