avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Punctul de lucru se radiază odată cu PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Punctul de lucru se radiază odată cu PFA?

Bună ziua! Am radiat PFA la ONRC, ce se întâmplă cu punctul de lucru, se radiază odată cu PFA sau mai trebuie sa fac eu ceva? Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:26, 21 Ianuarie 2022
Da, la ONRC se radiază odată cu PFA-ul. La primarie trebuie sa mergeti personal cu copie dupa actul primit acum de la Registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat marespatricia marespatricia M-am trezit in luna mai cu PFA-ul radiat, desi am primit in fiecare an avizul primariei pe autorizatie. Ce ar trebui sa fac acum ca sa imi reiau activitatea pe ... (vezi toată discuția)