avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radierea unei autobasculanta de 8 t nefolosita
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radierea unei autobasculanta de 8 t nefolosita

Pentru radierea unei autobasculanta de 8 t nefolosita de 2-3 ani suntem obligați să plătim impozitul pe tot anul 2022 sau se poate plati până la data radieri???Sau doar jumătate???
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:22, 21 Ianuarie 2022
Sunteti obligați să plătiti impozitul pe tot anul 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit microintreprindere trim iv 2021 ionela11 ionela11 Buna ziua, Intrebare daca o microintreprindere are doi angajati din luna decembrie 2021 cu cate jumatate de norma fiecare cand declara impozitul micro in ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta din cartea funciara... am intabulat anul acesta ... angeirene angeirene RADIERE SULTA DIN CARTEA FUNCIARA... Am intabulat anul acesta un teren, dar cu sulta. Trebuie sa deschid proces pentru constatarea prescriptiei si radierea ... (vezi toată discuția)
Impozit masina vanduta perceput integral. hacman hacman Buna ziua. Se da urmatoare situatie, la care nu am raspuns, momentan. Am vandut o masina azi. Printre motive ar fi impozitul de 1200 lei/an. Tot azi am fost ... (vezi toată discuția)