Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Bună seara, dacă un soț deține un imobil propriu achiziționat înainte de căsătorie iar pe parcursul căsniciei apare și un copil dar la un moment dat intervine un divorț, soția și minorul mai au vreun drept la locuința soțului? Dar în cazul în care imobilul ar fi fost pe numele părinților soțului? Sunt interesat de aceste 2 situații.
In ambele ipoteze sotia nu are niciun drept asupra imobilului. La randul sau nici copilul nu are decat un drept de mostenire (in ipoteza in care imobilul ar fi al parintelui sau). Minorul ar putea locui in acest imobil daca s ar stabili locuinta lui la tata.
Se poate acest lucru cand este vorba de ordinul de protectie unde sotul agresor poate fi evacuat chiar si din propriul imobil, insa este o masura temporara pentru max 6 luni. Nu se atribuie definitiv imobilul spre folosinta sotiei si copilului.
E un amestec de legende urbane cu informat partial adevarate referitoare la ordinul de.protectie cand se poate dispune evacuarea agresorului pe o perioada determinata chiar daca e proprietar.
Locuinta comuna
larry03
Speta : Un apartament este in proprietatea sotului, de dinainte de casatorie, sotia are domiciliul pe buletin la adresa respectiva, fiind luata in spatiu de ... (vezi toată discuția)