avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am vândut o mașină și noul proprietar a încheiat ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am vândut o mașină și noul proprietar a încheiat o asigurare auto fără acordul meu (pe numele meu).

Bună seara,am și eu o întrebare. Am vândut o mașină și noul proprietar a încheiat o asigurare auto fără acordul meu(pe numele meu ). Ce pot face în situația aceasta ?
Specific ca am făcut contract de vânzare cumpărare,am scos fiscalul dar de fiecare data când l-am sunat sa ne vedem a dat-o din colt în colt. Masina a avut asigurarea expirata de 4 luni,cartea de identitate e la mine .
Va mulțumesc anticipat !!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:12, 22 Ianuarie 2022
Mai întâi de toate trebuie să vă duceți la cel care a făcut asigurarea si sa demonstrați ca mașina numsi eta a dumneavoastra. Torul este un baza de date

Alex.Andrei1983 a scris:

Bună seara,am și eu o întrebare. Am vândut o mașină și noul proprietar a încheiat o asigurare auto fără acordul meu(pe numele meu ). Ce pot face în situația aceasta ?
Specific ca am făcut contract de vânzare cumpărare,am scos fiscalul dar de fiecare data când l-am sunat sa ne vedem a dat-o din colt în colt. Masina a avut asigurarea expirata de 4 luni,cartea de identitate e la mine .
Va mulțumesc anticipat !!

Sesizati oficial asiguratorul ca dv nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil ,instarinat la data X numitului Y,anexati document legal de tranzactuonare bun mobil=contractul de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta ciorax ciorax Buna seara. Pe data de 19 februarie am vandut masina personala. Am fost la un birou de contracte cu noul propietar, s-au facut contractele vanzare ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto mariusastra mariusastra Buna ziua am vandut o masina in anul 2015 un matiz la o firma de pizza propietarul acelei pizzari era sau mai este un italian am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)