avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pot să primesc bursă de școlarizare și să muncesc ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pot să primesc bursă de școlarizare și să muncesc în același timp ?

Pentru a beneficia de o bursă de 1200 lei/lună x 9 luni cât timp se face școala de mecanic de locomotivă trebuie să nu realizez venituri. Ca să fac Uber-Bolt în această perioadă ce tip de colaborare se poate cu o firmă autorizată pentru transport alternativ să nu îmi apară venituri ? Contract de voluntariat ? Contract de colaborare ? Există vreo variantă să pot primi bursa dar să și muncesc în același timp ? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Ce platesc cu adevarat firmele partenere uber, bolt etc. setboll21 setboll21 Ce platesc cu adevarat firmele partenere glovo, uber, bolt etc ca eu sa fiu in legalitate? Spre exemplu daca vrei sa faci uber iti trebuie firma srl sau pfa ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare între 2 srl-uri. Nickolas77 Nickolas77 Bună. Am nevoie de un contract de colaborare între 2 SRL-uri. Obiectul de activitate fiind transportul alternativ (UBER-BOLT) . Fiind vorba de transport ... (vezi toată discuția)
Cadru legal bolt / uber? am tot cautat... AlexCost AlexCost Cadru Legal Bolt / Uber? Am tot cautat, am intrebat si la Anaf..dau toti din umeri si nu explica nimeni clar si concis urmatoarea situatie: Cum fac SRL-urile ... (vezi toată discuția)