avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Sunt cadru didactic titular in invatamantul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Sunt cadru didactic titular in invatamantul primar. ...

Buna ziua!
Sunt cadru didactic titular in invatamantul primar. La scoala unde activez nu exista after school sau program de meditatii dupa programul de scoala. Am fost solicitata sa supraveghez copiii de clase primare (12 elevi din toate clasele - CP-IV) de la scoala unde am activat în urma cu câțiva ani, pentru realizarea temelor si a unor activitati in completare, în intervalul 12.30- 16,00(programul vine în sprijinul părinților care lucrează și nu au cui să își încredințeze copiii după programul de școală). Am raspuns afirmativ. Plata intregului program este suportata de o asociație cu care trebuie sa semnez si un contract. Când am activat în unitatea respectivă am participat la același program pe durata a două ore în fiecare zi. Este vreo lege care sa imi interzica sa lucrez in programul de dupa-amiaza într-o alta unitate sau sa am un alt loc de munca cu contract? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)
Legea after school ocb ocb Buna Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta lege, a trecut se pot face acea cerere catre scoala si daca exista un model? Multumesc (vezi toată discuția)
Statut cadre didactice Mihaiza Mihaiza În Art. 262 Legea 1/2011 Norma didactică Statutul personalului didactic din învăţământul preuniversitar este prevazut : Norma didactică Art. 262 (1) ... (vezi toată discuția)