avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Majorare salar administrator fără a convoca A.G.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Majorare salar administrator fără a convoca A.G.

Majorare salar administrator fără a convoca A.G.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:14, 25 Ianuarie 2022
Conform disp L nr 196/2018 administartorul d eimobil este angajatul asociatiei de proprietari
Majorarea drepturilor salariale se hotaraste de catre particiapntii la adunarea generala in functie de bugetul de venituri si cheltuieli adoptat pentru exercitiul financiar pentru anul respectiv
Asa este .
Problema este că salariul a fost majorat de către C.E. din ianuarie atat la administrator cat și abonamentul de la firma de instalatori care v-or apărea pe liste la sfirșitul lunii . In calitate de cenzor al Asociației nu sunt obligat să semnez dacă nu au fost îndeplinite condițiile art.53 lit.g din Legea 196/2018 . De remarcat că in luna septembrie a fost redus abonamentul la instalatori care se ocupă și de partea electrică de la 900 lei la 600 lei . Deci practic bugetul la salarii nu depășește pe cel vechi . In cazul acesta mai era nevoie de hotărârea A.G. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul asociației de proprietari a fost înlocuit de ... GCucu GCucu Administratorul asociației de proprietari a fost înlocuit de adunarea generală. Însă refuza sa predea chitantiere și documente mai vechi de doi ani, pe ... (vezi toată discuția)