avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi

Conferință: Amnistia fiscală și recalificarea diurnelor. Care este impactul asupra inspecțiilor fiscale și asupra aplicării legislației muncii din România? Lectori: Mazars România. Marți, 17 mai, de la ora 11. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire PFA sau II
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire PFA sau II

Buna seara, va rog ajutati-ma cu un sfat. Am am credit restant la banca, am primit titlu executor dar nu am venituri sau alte bunuri proprietate pentru poprire.
As dori sa-mi fac un PFA sau II pentru meditatii.
Intrebarea este daca pot fi poprite veniturile unui PFA sau pe II.
Ce ar fi mai bine sa fac PFA sau II?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Executare silita prin poprire de venituri emanuil emanuil Buna seara! Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns. Daca prin hotarare judecatoreasca o banca(creditor) a obtinut o executare silita prin proprire a ... (vezi toată discuția)
Executare silita MonicaMal MonicaMal Buna seara. Am si eu o intrebare. Am 2 credite (Lei si Euro) la banci diferite. Cel in lei a intrat in executare silita, si s-a facut 1/3 poprire pe salar. Din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont 50% guschevici guschevici Buna seara ! As dori sa stiu daca este normal pt un credit de nevoi personale neplatit la timp sa ai poprire pe cont 50% poprirea fiind infiintata de doua ... (vezi toată discuția)