avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Daca am contract si licenta la UPFR ( Uniunea ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Daca am contract si licenta la UPFR ( Uniunea Producatorilor ...

Daca am contract si licenta la UPFR ( Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania) , trebuie sa am contract si licenta si cu Asociatia Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti - CREDIDAM

Astept raspuns

Alte discuții în legătură

Colectare taxe muzica avisdevara avisdevara cate organisme sunt abilitate sa colecteze taxe privind difuzarea muzicii in restaurante si care sunt acestea? (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Cum sa fiu dj(disk jockey) legal? DanGhiurutan DanGhiurutan Buna, Am 18 ani si sunt unul dintre multi dj si producatori de muzica electronica din Romania, si sunt nelamurit cu in legatura cu intrarea in ... (vezi toată discuția)