avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Mă interesează care este prețul cu aproximatie ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Mă interesează care este prețul cu aproximatie pentru intabularea ...

Mă interesează care este prețul cu aproximatie pentru intabularea (inscrierea in cartea funciara si realizarea cadastrului) unui teren cu imobil in Rosiori de vede?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Intabulare = inscriere cartea funciara? kamellya kamellya Vreau sa vand un teren si doresc sa stiu daca inscrierea in cartea funciara este acelasi lucru cu intabularea.Cumparatorul vrea sa-mi achite terenul si toate ... (vezi toată discuția)
Consecinte neinscriere constructie in cf babysee babysee Am construit o casa cu 3 ani in urma pe terenul proprietatea mea. Am obtinut si procesul-verbal de receptie finala. Inca nu am ajuns la cartea funciara sa ... (vezi toată discuția)
Exista un termen legal de intocmire cadastru? sin_morison sin_morison as dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala privind obligativitatea realizarii cadastrului pentru un apartament nou intr-un anumit termen? (vezi toată discuția)