avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cum trebuie sa procedez pt. a obtine o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cum trebuie sa procedez pt. a obtine o decizie de ...

Buna ziua! Cum trebuie sa procedez pt. a obtine o decizie de divort a tribunalului Pitesti online?! Decizia originala s-a pierdut.

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat divort original +apostila Claudiurosca83 Claudiurosca83 Buna ziua ! Am si Eu o nelamurire in privinta unei eliberari judecatoresti. (original certificat divort+apostura) Cum as putea proceda sa le ridic ? Sunt ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Am divortat. La nivel de judecatorie s-a pronuntat divortul din vina ambelor soti, iar copilul mi s-a incredintat. S-a facut recurs la ... (vezi toată discuția)
Decizie de divort neoriginala mariacoman2222 mariacoman2222 Buna ziua , ma puteti ajuta cu o informatie? In 2009 am divortat Romania la un tribunal din Jud Maramures ..dupa divort in 2010 ne-au eliberat doua decizii ... (vezi toată discuția)