avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna, Am primit amenda pentru lipsa formularului PLF ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna, Am primit amenda pentru lipsa formularului PLF desi l-am ...

Buna,

Am primit amenda pentru lipsa formularului PLF desi l-am completat in intervalul de 24 de ore de la intrarea in tara si il am salvat in telefon (nu apare data completarii pe el pentru ca asa era formatul in 2 ianuarie, acum vad ca daca il completezi iar apare si data completarii insa lipseste data sosirii in tara - clar au modificat formatul).
Am intrat in tara prin Aeroportul Henri Coanda , insa am domicilul in Dolj si amenda a fost data prin DSP Dolj cu mentiunea pe procesul verbal ca s-a constatat contraventia prin Sistemul Integrat Informatic.
Unde trebuie depusa plangerea - la Judecatoria de care apartine Aeroportul si care este aceasta sau la Judecatoria din Craiova, unde am domiciliu?

Multumesc,
Alina
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 15:45, 27 Ianuarie 2022
Bună ziua,

Plângerea împotriva procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor este de competenţa de soluţionare a judecătoriei în raza căreia a fost săvârşită contravenţia, fiind o competenţă teritorială absolută.
Aeroportul H. Coandă este în circumscripția Judecătoriei Buftea.
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2022
Mihail Croitoru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Pentru contestarea amenzii date de dsp ilfov, carei judecatorii ... ioanao7 ioanao7 Pentru contestarea amenzii date de Dsp Ilfov, carei judecatorii te adresezi? (vezi toată discuția)